Despre noi

Xperiment! este un proiect realizat de Centrul de cursuri pentru parinti Parentime si de Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR).

Prezentare Parentime

Sa fii parinte este cea mai grea meserie din lume si ea un ia sfrasit cand ne-am trimis copiii la scoala.

Curs de comunicare democratica - Trainingul Parintilor Eficace (cel mai raspandit training pentru parinti din lume)

Curs de etape de dezvoltare (care sunt dificultatile unui copil si cum il poti ajuta sa treaca prin ele)

Curs de prim ajutor

Curs de nutritie

www.parentime.ro

office@parentime.ro

 

Prezentare ASUR 

Asociația Secular-Umanistă din România (ASUR) a fost fondată în 2010, cu scopul de a promova valorile umanismului secular, cunoașterea științifică și gândirea critică. ASUR este membră a International Humanist and Ethical Union (IHEU).

Încă din primii ani de activitate, am contribuit la marcarea în România a unor evenimente importante, precum Darwin Day, Ziua Internațională a Astronomiei, Space Week sau Ziua Mondială a Umanismului. De asemenea, am lansat campania ”În plata Domnului” (http://in.plata-domnului.ro) și proiectul ”Legea Constribuției Bisericești”. În 2011, am participat la mișcarea internațională 10:23 (www.1023.ro), am lansat campania de informare ”Stop îndoctrinării religioase în școli!”, am organizat o conferință”Istoria îndelungată a biodiversității” și am lansat portalul educațional www.evolutionism101.ro.

Unul dintre cele mai cunoscute proiecte ale asociației este editarea anuală a Calendarului Științific, menit să contribuie la popularizarea marilor evenimente care au marcat cunoașterea științifică, de-a lungul timpului.  

Mai multe detalii pe www.asur.ro